To spletno mesto ima omejeno podporo za vaš brskalnik. Priporočamo, da preklopiš na Edge, Chrome, Safari ali Firefox.
Brezplačna poštnina ob nakupu nad 60€

Oblikovalka

"Že kot otrok sem rada ustvarjala, raziskovala, opazovala in občudovala naravo in njene barve. Del življenja sem preživela v Egiptu, kjer sem imela možnost spoznati tuje kulture in njihove obrti. Oči za estetiko mi je odprla mami, s katero sva redno zahajali na bazarje (tržnice), kjer so obrtniki spretno oblikovali in tkali najrazličnejše izdelke. Na obisku odročnih vasic pa sem lahko ure in ure z navdušenjem opazovala, kako so domačini ročno tkali čudovite materiale in preproge na star način, kot so to počeli že stoletja.

Izredno cenim ročna dela. S kolekcijo, ki sem jo ustvarila, želim podpreti rokodelce, ki s strastjo ustvarjajo vsak kos posebej, in v prav vsakega vlivajo posebno energijo že tisočletja. Sama nadzorujem celoten proces izdelave oblačil - izbiram naravno ekološko certificirano blago, ki ga pridobim od preverjenih proizvajalcev, blago sama ročno pobarvam in ga dostavim v šiviljstvo, na koncu pa izdelkom našijem še ročno izdelane detajle. V vsakem kosu je duša.

Po mojem mnenju hitra moda podpira prekomerno potrošnjo. V potrošniku vzbudi prepričanje, da mora nenehno kupovati, če želi ostati v koraku s trenutnimi trendi. Stalen občutek potrebe po nakupovanju novih oblačil pa se nemalokrat konča z nepremišljenim nakupom, ki mu sledi nezadovoljstvo. Poleg tega je prekomerna proizvodnja oblačil eden velikih onesnaževalcev okolja in pogosto tudi neetična z vidika delovnih pogojev in plačila delavcev. Zato je moje vodilo kupovati manj, a bolj kvalitetna oblačila. Takšna, ki jih lahko kombiniramo na več načinov in jih nosimo leta in leta – so brezčasna.

Ta'Shi ustvarjam v sodelovanju s sinom Dorijanom, brez katerega ta trajnostni projekt ne bi zaživel. Hvala."

- Tatjana

Ekipa Ta'Shi znamke brezčasne mode

 

Košarica

Ni več izdelkov, ki so na voljo za nakup

Tvoja košarica je trenutno prazna.