Šal kot darilo

    Šal  kot darilo ima različne pomene. Podariti šal starejšemu prejemniku, na primer učitelj, višjemu uslužbencu itd., predstavlja znak spoštovanja.

Podariti šal partnerju pomeni, da ga cenite, podariti šal ljubljenemu članu vaše družine izraža globoko naklonjenost.

Če podariš šal najboljšemu prijatelju to pomeni, da ceniš njihovo prijateljstvo.

Stvari, ki jih morate upoštevati pri nakupu šala za darilo, je najpomembnejše, da izberete barve in vzorce, ki bodo dopolnjevali prejemnikov ten kože in barvo las, obstajajo nekatere barve, ki izgledajo zelo lepo prav vsem, npr. olivno ali kaki barva.

Pametna izbira je iskanje šala v njihovi najljubši barvi ali takšnega, ki je večbarven, vendar vsebuje njihovo najljubšo barvo. Potem boste vedeli, da je to nekaj, kar bodo verjetno nosili, in imeli bodo dobre možnosti za kombinacijo k oblekami, ki so že v njihovi garderobi.

Če je garderoba prejemnika sestavljena iz veliko nevtralnih ali enobarvnih barv, morda izberite teksturo ali subtilen vzorec. Če so tip, ki sprejema živahne vzorce in potiske, se odločite za nekaj vpadljivega in drznega.

Audrej Hepburn je nekoč dejala, "Ko nosim svileni šal, se počutim tako zelo kot ženska, lepa ženska".

Ima prav glede moči preprostega dodatka - razkošen svileni šal lahko sestavi katero koli obleko in doda kanček sijaja celo kavbojkam in preprosti majici.

Ročno izdelan in barvan šal je nekaj posebnega in lep način, da nekomu pokažete, kako zelo ga cenite, in koliko truda je vloženega v unikaten šal. Tak šal ima neko dodano vrednost.

Košarica

Ni več izdelkov, ki so na voljo za nakup

Tvoja košarica je trenutno prazna.